€32 per night
€32 per night
New Cristal Hotel, Cluj-Napoca - Kolozsvar, Romania

New Cristal Hotel

Cluj-Napoca / Kolozsvár (Cluj-Napoca), Romania - Moldovei, 17

No reviews

Be the first!   Write a review

Description - Hotel

Located in Cluj Arena area. Hotelul NEW CRISTAL, situat in zona vestica a orasului Cluj Napoca intr o zona linistita si discrete ferit de agitatia si traficul orasului,în imediata apropriere a Stadionului ARENA Cluj, Salii Sporturilor HORIA DEMIAN şi la doar 5 minute de obiectivele turistice importante din orasul ClujNapoca :Biserica SFANTUL MIHAIL , Casa MATIA , Bastionul CROITORILOR , Muzeul TRANSILVANIEI, Muzeul de arta, Opera romana ClujNapoca, Teatrul National Gradina Botanica CLUJ sau de aeroport la 15 minute cu masina, oferă camere şi apartamente spatioase intr un stil classic dotate cu TV prin cablu , acces gratuit la Wi-Fi sau cablu, minibar, telefon, toate acestea pentru relaxarea si confortul dumneavoastra.
Daca sunteti in Cluj Napoca pentru shopping, Hotel NEW CRISTAL va ofera facilitati, fiind situat la 8 minute de CentrulComercial POLUS CENTER si la 10 minute de Centrul Comercial IULIUS MALL.
Hotelul NEW CRISTAL ofera deasemenea facilitate special pentru turismul medical, hotelul fiind situat la 3 minute de Clinicile medicale din oras.
Hotelul ofera o gama de servicii in spatii diferite, placut amenajate. Fie ca doriti atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie intimitatea unei cine in doi, relaxarea sau tratarea unor afectiuni prin tehnici de masaj si reflexoterapie.
Hotelul NEW CRISTAL are recepţie cu program 24 de ore din 24 şi parcare proprie gratuită.
Restaurantul Hotelului NEW CRISTAL cu o capacitate de 60 de locuri va ofera o gama de mâncăruri a la carte româneşti regionale şi preparate din bucătăria internaţională, într-un cadru elegant sau festiv.
Restaurantul Hotelului NEW CRISTAL va sta la dispozitie pentru organizarea evenimentelor indiferent de natura acestora. Capacitatea restaurantului este de 80 de locuri dotat cu aer conditionat. Va consiliem in ce priveste organizarea evenimentului, aranjamentele, sonorizarea astfel incat dumneavoastra sa fiti mai mult decat multumiti si satisfacuti de serviciile Restaurantului Hotel New Cristal.
Salonul Beautiful Isis din cadrul Hotelului NEW CRISTAL va ajuta sa va relaxati in sauna, hidromasaj sau sa beneficiati de un masaj astfel incat sederea la noi sa fie mai mult decat placuta si benefica. Salonul Beautiful Isis dispune de sauna, 2 bazine de hidromasaj, o zona de fittnes. Salonul Beautiful Isis executa proceduri de masaj therapeutic si de ralaxare precum si tehnici de recuperare medicala prin REFLEXOTERAPIE.
Hotel NEW CRISTAL este alegerea perfecta indiferent de nevoia dumneavoastra.

 • New Cristal Hotel, Cluj-Napoca - Kolozsvar, Romania, Romania hotels and hostels
 • New Cristal Hotel, Cluj-Napoca - Kolozsvar, Romania, hotel deal of the week in Cluj-Napoca - Kolozsvar
The space
 • Property type: Hotel
 • Guest rooms/units: 20
 • Year built: 2005
 • Renovated: 2011
 • Public classification: 3
Hotel accommodations

Lowest price available: €32

Apartment Double Single
 • Check-in: 12:00am
 • Check-out: 12:00am

Hotel amenities

24-hr front desk Car rental Express checkout Fitness equipment Multi-lingual staff Newspapers/magazines Parking (free) Pets allowed Safe deposit box Sauna Smoking permitted Spa Taxi service WIFI (free)

Room amenities

Balconies Hairdryer Mini-bar Non-smoking rooms Private bathroom Showers without bath Smoking rooms Telephone Television (cable/satellite) Wake-up calls


Neighborhood
Points of interest
 • Cluj Arena
 • Central Parc
 • Casa Memoriala Matei-Corvin
 • Bastionul Croitorilor

Policies
Price details

€32 - 58 per night

Credit cards accepted on location: VisaVisa ElectronMasterCard

Location - Hotel

Moldovei, 17
Cluj-Napoca / Kolozsvár (Cluj-Napoca)
Judeţul Cluj
Romania  400380

Latitude: 46.76495, Longitude: 23.57232

How to get there

Nearest airport: 20 minute