€1 per night
€1 per night
Hotel Mic, Bucuresti, Romania

Hotel Mic

Bucuresti, Romania - Strada Drumul Sarii, Nr. 31A, Sector 6, Bucuresti

No reviews

Be the first!   Write a review

Description - Hotel

Situat în Bucureşti, la 700 de metri de Palatul Cotroceni şi la 1 km de AFI Mall, Hotelul Mic oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, o recepţie deschisă nonstop şi aer condiţionat gratuit. Chiar lângă clădire există o staţie de autobuz, iar hotelul oferă parcare gratuită.

Unităţile Hotelului Mic includ baie privată cu duş, TV prin cablu şi minibar. De asemenea, oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Oaspeţii pot savura băuturi la barul hotelului. La doar 10 metri este un restaurant, iar la 100 de metri este un magazin alimentar.

Gara de Nord din Bucureşti este la 2 km de hotel, iar staţia de metrou Politehnica se află la 1 minut de mers cu maşina.

Hotelul Mic se află la 10 minute de mers cu maşina de Palatul Parlamentului, la 4 km de centrul vechi şi la 15 km de Aeroportul Henri Coandă.

  • Hotel Mic, Bucuresti, Romania, Romania hotels and hostels
  • Hotel Mic, Bucuresti, Romania, reservations for winter vacations in Bucuresti
The space
  • Property type: Hotel
  • Guest rooms/units: 7
  • Public classification: 3
Hotel accommodations

Lowest price available: €1

Apartment Double Standard
  • Check-in: 2:00pm
  • Check-out: 12:00am

Hotel amenities

24-hr front desk Bar/lounge Taxi service WIFI (free)

Room amenities

Camera dubla STANDARD Această cameră dublă este dotată cu TV prin cablu, minibar şi aer condiţionat. Facilităţile camerei: aer condiţionat, încălzire, garderobă/dulap, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, TV, canale prin cablu, minibar, prosoape, lenjerie de pat WiFi gratuit este disponibil în toate camerele. Suprafaţa camerei: 16 m² Tip(uri) de pat: 1 pat dublu

Camera dubla SUPERIOARA Această cameră cu aer condiționat are o baie privată cu duș, un TV prin cablu și un minibar. De asemenea, oferă articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Facilităţile camerei: aer condiţionat, încălzire, garderobă/dulap, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, TV, canale prin cablu, minibar, prosoape, lenjerie de pat WiFi gratuit este disponibil în toate camerele. Suprafaţa camerei: 20 m² Tip(uri) de pat: 1 pat dublu mare

Suita cu 1 dormitor Această suită cu aer condiționat are o baie privată cu duș, un TV prin cablu și un minibar. De asemenea, oferă o zonă de relaxare, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Facilităţile camerei: aer condiţionat, zonă de relaxare, încălzire, garderobă/dulap, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, TV, canale prin cablu, minibar, prosoape, lenjerie de pat WiFi gratuit este disponibil în toate camerele. Suprafaţa camerei: 35 m² Dormitor 1: 1 pat dublu mare Living: 1 canapea extensibilă

A/C climate control Coffee/tea maker Hairdryer Mini-bar Non-smoking rooms Private bathroom Showers without bath Television (cable/satellite) WIFI


Neighborhood
Points of interest
  • Palatul Cotroceni (1 km )
  • Centrul Vechi (2 km)

Food and drink
Eating in house
Club Regina
Restaurant Atlantic

Policies
Price details

€1 per night

Taxes: 9.00%
Prices shown here are without tax. Tax will be added to your final payment.

Credit cards accepted on location: VisaVisa ElectronMasterCard

Booking and cancellation policy

Unless otherwise specified, booking payments are non-refundable.

Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 2 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision. Daca rezervarea este anulata sau modificata mai tarziu sau in caz de neprezentare, se va incasa 100% din prima noapte.

Location - Hotel

Strada Drumul Sarii, Nr. 31A, Sector 6, Bucuresti
Bucuresti
Municipiul Bucureşti
Romania 

Latitude: 44.42127, Longitude: 26.05918